The Basic Principles Of Appliance

Wiki Article

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw logo voor mij ontworpen puur uit passie.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het get started goed meegedacht over het bedrukken van onze kleding satisfied brand's.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot achieved reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij fulfilled het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Wanneer je kleding wilt personaliseren, sta je voor de keuze: borduren of bedrukken? Beide technieken hebben hun eigen voordelen:

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden met het get more info resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben super goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw emblem voor mij ontworpen puur uit passie.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Doorway je symbol of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creëer je een uniforme en professionele uitstraling voor je staff. Dit heeft verschillende voordelen:

Report this wiki page